Blogg

Bloggarna som engagerade flest under 2023

Så här under årets sista dagar passar vi på att ta en närmare titt på statistiken från Sitevision-bloggen. De här ämnena och frågorna engagerade våra målgrupper mest under året. Känner du igen dig?

Kollage av mest populära bloggar under 2023

När vi pratar med våra kunder och partners är det många ämnen som berör och intresserar. Det försöker vi fånga upp och paketera i vår blogg så att fler kan ta del av lärdomarna och insikterna. Vi hoppas att du som ännu inte läst just de här populära inläggen ska bli inspirerad – det är nämligen de fem mest lästa Sitevision-bloggarna under 2023.

Kvinnor inom tech

Kvinnor inom tech är ett ämne som engagerar – det vet vi sedan tidigare. Och det blev tydligt än en gång när vi bjöd in Sandra Lindqvist, tech lead på HiQ, att skriva en gästblogg under våren 2023. Det är lätt att förstå varför inlägget är topp fem under året när man läser hennes insiktsfulla ord.

Till bloggen om kvinnor inom tech

Hur priotierar du innehåll?

Hur du prioriterar innehåll på en webbplats är en vanligt återkommande fråga bland våra kunder. “Genom att fokusera på det viktigaste och mest relevanta innehållet kan besökare snabbt och enkelt förstå vad webbplatsen handlar om och vilken nytta de kan få av den”, skriver Ellinor Hallett. Ellinors blogg innehåller många konkreta tips och råd.

Till bloggen om att prioritera innehåll på webbplatsen

Engagera på intranätet

Det är många som säger till oss att de har svårt att få sina kollegor att faktiskt logga in på intranätet och ta del av allt fantastiskt innehåll som tagits fram. Mathias Wrang på Webstep har delat med sig av sina knep om hur du ökar engagemanget på din arbetsplats.

Till bloggen om att engagera på intranätet

Vilka samarbetsverktyg ökar produktiviteten?

Och apropå engagemang så är vår egen Jennifer Wencherts text om just engagemang på arbetsplatsen en populär blogg. Det handlar om samarbetsverktyg som ökar produktiviteten och bloggen ger tips om hur man skapar förutsättningar för engagemang.

Till bloggen om hur samarbetsverktyg ökar produktiviteten

Digitaliserat lärande

Många kunder storsatsar på att digitalisera lärande, kompetensutveckling och kunskapsspridning. Vår blogg om nyheten att vi samarbetar med lärplattformen Learnifier skapade stort intresse.

Till bloggen om samarbetet med Learnifier

Och så ett case ...

Och så slänger vi in ett case som har engagerat många av våra läsare. Kommunals a-kassa behövde bygga en webbplats för människor som är i svåra situationer men samtidigt behöver ta till sig en massa information. En enkel, responsiv webb med tydliga ingångar var kravet. Och att den följer tillgänglighetsperspektivet.

Till Kommunals a-kassas case


Nyfiken på mer?

Läs gärna Sitevisions sammanfattningen av året som gått: "Rekordåret 2023 – en årssammanfattning"

Prenumerera gärna på Sitevisions nyhetsbrev

Du får stenkoll på nya funktioner i Sitevision, vad som händer hos oss och en hel bunt med tips. Tanken? Att göra ditt jobb med webben smart, smidigt och skoj.

Taggar

Dela

Kommentarer

    Du måste vara inloggad för att få kommentera

    Stängd för fler kommentarer

    300

    CMS för
    intranät

    Öka engagemanget och stärk arbetsplatskulturen med ett socialt intranät.

    Snabbt i gång med startklara mallar

    Samla styrkorna – integrera andra system

    Säker och svensk molntjänst

    Alltid nära i mobilappen

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    CMS för
    webbplatser

    Skapa engagerande webbplatser med den digitala upplevelsen i fokus från start till mål.

    Personalisera mera

    Webbanalys direkt i gränssnittet

    Enkelt att bygga tillgängligt

    Säker och svensk molntjänst

    Användarvänligt och webbaserat gränssnitt

    Sveriges mest enkla och omtyckta CMS

    Boka demo och upptäck alla möjligheter

    Under en demo får du se exempel på vad du kan göra i Sitevision – och hur enkelt det är att skapa innehåll. Prova på produkten, få svar på dina frågor och upptäck en värld av möjligheter.

    Följ (med) oss

    PRENUMERERA PÅ VÅRT Nyhetsbrev